Is uw huidige website aan een opknapbeurt toe of wilt u starten met een volledig nieuwe website of webshop? Indigo Productions maakt websites met een optimaal imago voor uw bedrijf of KMO. Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij halen voor u alles uit de kast!

Uw website als visitekaartje

Uw website is een permanente bron van informatie over uw bedrijf, uw producten en diensten, uw activiteiten,... Met een gebruiksvriendelijke en professionele website zorgen we ervoor dat deze van hun beste kant getoond worden. Uw website wordt zo de eerste stap voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Een moderne website geschikt voor alle toestellen

Een mooie website is één zaak, maar het is ook belangrijk dat deze vlot en gemakkelijk te bekijken is op smartphone, tablet en computer. Dit heet responsive webdesign. Met een mobiel vriendelijke layout zorgen we ervoor dat uw website optimaal wordt weergegeven op elk toestel.

Gevonden worden in Google met SEO

Een professionele en gebruiksvriendelijke website die niet goed kan gevonden worden door potentiële klanten is ver van ideaal. Daarom zorgen we ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk is en zo goed scoort in Google. Zo haalt u het maximale uit uw website.

Uw website zelf beheren

Al onze websites worden gebouwd met een makkelijk te gebruiken Content Management Systeem (CMS). Zo kan u waar en wanneer u wilt uw website zelf aanpassen. Nieuws- of blogberichten toevoegen, foto's wijzigen, teksten aanpassen,... het is een fluitje van een cent. Uiteraard geven we u hierover de nodige uitleg zodat u vlot verder kan.

Klaar voor morgen

Bouw uw website uit hoe en wanneer u dat wenst. De site die we vandaag voor u maken, kunt u morgen uitbreiden met nieuwe toepassingen, van webshop tot customer support, back-office integratie of zelfs complete bedrijfstoepassingen.

Over ons

Indigo Productions is een webdesign bureau uit Antwerpen dat al meer dan een decennium websites bouwt. Wij maken elke website speciaal op uw maat. Er is geen passe-partout of "magische formule" die u met een vingerknip een kant-en-klare website oplevert. Want net als uzelf en uw bedrijf is ook uw website uniek. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor de ontwikkeling van webapplicaties om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Maak een vrijblijvende afspraak

*
*

Een webshop of website laten maken?