Indigo Productions wordt Servicehosting !

 

ServiceHosting BV

Antwerpen, 1 november 2020

Beste klant,

Indigo Productions werd overgenomen door Servicehosting BV, een professionele hostingprovider met meer dan 20 jaar ervaring.

Wij staan voortaan in voor het beheer van uw domeinnamen en de hosting van uw websites. Er zijn voor u uiteraard geen extra kosten aan verbonden.

We kunnen u meteen al goed nieuws melden : alle hostingformules krijgen voortaan een gratis upgrade van het aantal Megabyte webruimte en mailboxen zijn voortaan onbeperkt in grootte. U zal dit meteen merken op uw eerstvolgende factuur. Binnenkort zal ook de prijs voor alle domeinnamen dalen. U ontvangt hierover binnenkort van ons een aparte e-mail.

(Het staat u natuurlijk vrij om een andere provider op te zoeken, u bent steeds eigenaar van uw domeinnaam en website. De nieuwe provider zal dan hoogstwaarschijnlijk wel transferkosten aanrekenen.)

We hopen u voortaan verder te mogen verwelkomen als klant en zullen u gratis bijstaan met al uw vragen.

Voor specifieke vragen omtrent de integratie van Indigo Productions in Servicehosting, mag u onze zaakvoerder Rudy Ryckewaert ook persoonlijk contacteren via rudy@servicehosting.be of via telefoon/whatsapp : 0474/970.789.

Mogen wij u vragen om voortaan facturen te betalen op ons rekeningnummer : BE70 7360 0892 9825.
Facturen worden steeds verstuurd via e-mail.
Indien u een kopie per reguliere Post wenst is dat uiteraard geen probleem, gelieve ons dan te contacteren.

ServiceHosting onderscheidt zich door een snelle en persoonlijke dienstverlening. Bij ons bent u geen anoniem klantennummer en heeft u geen last van troubletickets en buitenlandse callcenters.

Aarzel niet ons te contacteren voor al uw vragen en wensen.

Met vriendelijke groet,

Rudy Ryckewaert

Zaakvoerder
Servicehosting BV
 

Interesse in een project?