Expodoc Beursplatform

Expodoc is een platform voor beursorganisatoren, leveranciers en exposanten. Via Expodoc kan een organisator online zijn beurshandboek samenstellen, exposanten en bestellingen beheren en herinneringemails verzenden. Organisatoren kunnen zelf verschillende soorten artikels aanmaken en kunnen ook artikels van andere leveranciers opladen in hun eigen handboek. Exposanten kunnen inloggen op het online beurshandboek, bestellingen plaatsen en nutsvoorzieningen aanduiden op het technisch plan.

Het Expodoc platform zorgt er voor dat bestellingen geplaatst door exposanten naar de organisator of leverancier worden gestuurd. Deze kan de bestellingen bekijken, wijzigen en exporteren naar zijn eigen back-office. Expodoc voorziet verschillende systemen om interne gegevens (artikels, exposanten, bestellingen) te importeren en te exporteren.

Expodoc is een platform voor beursorganisatoren, leveranciers en exposanten. Via Expodoc kan een organisator online zijn beurshandboek samenstellen, exposanten en bestellingen beheren en herinneringemails verzenden.

Interesse in een project?