Ahoy grondplan applicatie en facturatietoepassing

Ahoy is een uitbater van beurshallen en congrescentra in Rotterdam. Ahoy organiseert tal van nationale en internationale beurzen en andere evenementen. Voor Ahoy ontwikkelde Indigo Productions een beheerpakket voor beurzen en evenementen, waarin  de projectmedewerkers van Ahoy een beurs volledig kunnen ontwerpen en beheren.
Via een interne grondplan applicatie kan Ahoy voor haar verschillende beurzen per hal de standenindeling bepalen. Hiervoor bevat het programma verschillende geavanceerde tekentools. Exposanten kunnen worden toegevoegd via een dynamische koppeling met de Ahoy CRM database (EBMS). Het grondplan kan vervolgens gepubliceerd worden naar een publiek toegankelijke website. In deze toepassing kunnen  exposanten onder meer een deelnemingsformulier invullen. Voor de bezoekers fungeert de website als een digitale beursgids, met een interactieve voorstelling van het grondplan, exposantenlijsten, informatie over bedrijven en hun producten, etc.
De grondplan applicatie bevat tevens tal van import- en exportmogelijkheden. De opvallendste hierin is een dynamische koppeling met het Expodoc beursplatform voor exposanten, organisatoren en leveranciers. Hier vinden de exposanten alle relevante informatie over hun beursdeelname, en kunnen zij alle benodigde diensten en goederen bestellen.
Tot slot werd er ook een facturatiepakket ontwikkeld waarmee de bestellingen van exposanten in Expodoc automatisch gefactureerd kunnen worden. Ook hier werd een koppeling voorzien met het interne systeem van Ahoy.

  • Website ontwerp en bouw
  • Responsive design
  • Beheerpakket voor beurzen en evenementen
  • Interne grondplan applicatie

Interesse in een project?