Wij willen niet de grootste zijn,
wij willen voor u de best mogelijke partner zijn

Indigo Productions werd opgericht in 1991 en was vanaf het allereerste begin van nabij betrokken bij de internet revolutie.

Samen met u ontwerpen en bouwen we uw website, ontwikkelen uw webapplicaties en doorlopen het hele traject van uw webshop / e-commerce project - van idee tot programmatie en integratie in uw bestaande backoffice omgeving. Met een rigoureuze kwaliteitscontrole, ondersteuning en nazorg willen wij ons profileren als een echte partner die samen met u een succes kan maken van ieder project. Wij denken met u mee hoe we uw bedrijf of merk het best online profileren: webdesign en webdevelopment, bedrijfsidentiteit, SEO, e-mail marketing en nog veel meer.

No nonsense partner voor uw website, webshop of webproject

Indigo Productions heeft een no-nonsense visie op het internet. We zagen de hypes komen en gaan, de ene technologie volgde de andere op. Wat blijft is de realiteit van elk zakelijk succes: investeren in betrouwbare, toekomstgerichte technologie die zijn nut bewezen heeft en die u een concurrentieel voordeel oplevert, uw omzet verhoogt, uw kosten verlaagt. Kortom: geen dure woorden, maar daden die uw business vooruithelpen.

Een website bouwen vergt een systematische aanpak. Samen met onze klanten doorlopen we drie fases, waarin we stap voor stap dichter bij het gewenste resultaat komen. In elk stadium is er ruimte voor gesprek, evaluatie en bijsturing. Zo wordt u als klant actief betrokken bij het tot stand komen van uw website.

  • FeWeb
  • Lubon
  • VLAO
  • EURO DNS
  • Ingenico
  • Vepec

Indigo Productions is uw partner voor advies, begeleiding, realisatie en opvolging van al uw webprojecten.
Een professionele aanpak voor al uw projecten, van start tot finish.