Google voert een belangrijke vernieuwing door: websites die niet “mobile friendly” zijn, krijgen voortaan een lagere plaats in de zoekresultaten. “Mobile friendly”, dat wil zeggen: aangepast voor weergave op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

In de praktijk zal uw website, als deze niet goed weergegeven wordt op een smartphone of tablet, dus bestraft en naar onder verwezen worden in de lijst met zoekresultaten.

Bij Indigo Productions maken we al een hele tijd alle nieuw gebouwde websites mobielvriendelijk, volgens de “responsive design” principes.
Wil u weten hoe goed uw website de “mobiele” test  doorstaat? Wij doen gratis de test voor u en leveren een rapport en advies op maat!

Is uw site (nog) niet optimaal mobiel? Dan hoeft u niet te panikeren: de grote meerderheid is vandaag nog niet aangepast. Er is dus nog tijd om in te grijpen. Onze specialisten zullen u daarbij graag adviseren.
Eén ding is wel zeker: een mobielvriendelijke website is vandaag èn morgen een must voor een succesvolle internet aanwezigheid. Wacht dus niet te lang! Vraag nu uw gratis test en rapport aan.

Vraag nu uw gratis rapport aan

*
*

Interesse in een project?