Starten met een webwinkel?

Misschien hebt u al een webshop en wil u deze aanpassen of verbeteren, gebaseerd op uw ervaringen? Of gaat het om de eerste stappen van uw bedrijf in e-commerce? Met een webshop kan u bestellingen van bestaande klanten gemakkelijk afhandelen en nieuwe klanten aantrekken.

Een webshop opzetten vergt een zorgvuldige voorbereiding. Een paar producten met foto online plaatsen in een standaard shopping cart en wachten tot de bestellingen binnenstromen lukt meestal niet. Als u uw investering wil laten renderen is een professionele aanpak noodzakelijk.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw bezoekers vlot kunnen winkelen op smartphone, tablet of pc met een responsief design.

Professionele webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, is het bouwen van een webshop voor Indigo Productions altijd maatwerk.

Afhankelijk van uw noden, bekijken we zaken als voorraadbeheer, beschikbaarheid van artikelen, berekening van transport- of leveringskosten. Indien nodig zorgen we voor (semi-)automatische facturatie.

Na het testen en de lancering van uw webshop blijft Indigo Productions u uiteraard met raad en daad bijstaan. Zo kan na verloop van tijd het hele e-commerce proces geoptimaliseerd worden zodat u het volle potentieel van uw webwinkel benut.

Uw webshop zelf beheren

Al onze webshops zijn uitgerust met ons zelf ontwikkelde en gebruiksvriendelijke CMS. Zo kan u op eenvoudige wijze zelf uw webwinkel beheren waar en wanneer u maar wil. Producten toevoegen, promoties activeren, coupons aanmaken,... Het is een fluitje van een cent.

Dit systeem kunnen we ook heel gemakkelijk voor u uitbreiden met extra functionaliteit op maat.

Online betalen integreren in webshop

Online betalen in uw webwinkel

U ontvangt natuurlijk graag ook geld in ruil voor uw verkochte producten. U kan kiezen voor gewone facturatie of online betaling. Dit integreren we naadloos in uw webshop.

Wij werken samen met diverse payment providers om ervoor te zorgen dat u online betalingen kunt accepteren via diverse betaalmedia (kredietkaarten, Paypal, online banking).

Verschillende betaalmogelijkheden voor uw webshop

Hoger scoren met webshop in Google

Gevonden worden in Google

Een professionele webshop is alvast een goed begin, maar uw producten moeten ook gevonden worden.

Wij bouwen uw website standaard met zoekmachine-vriendelijke code en zorgen ervoor dat uw webshop hoog scoort in Google en gemakkelijk kan gevonden worden in zoekmachines.

Zo bereikt u nog meer potentiële klanten.

Hieraan kan ook de nodige e-marketing zoals e-mailings en nieuwsbrieven gekoppeld worden.

Starten met een eigen webshop?