Registreer nu uw domeinnaam

Domeinnaam registreren

Geen website zonder sterke domeinnaam. Wilt u een domeinnaam die eindigt op .be, .nl, .com of een van de talrijke andere beschikbare extensies? We helpen u bij de keuze van uw domeinnaam en kijken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Na registratie maken we voor u ook de nodige e-mailadressen aan.

Indigo Productions is officieel agent van DNS.be en Eurid.eu en werkt samen met diverse autoriteiten voor het registreren en beheren van internationale extensies.

Registreer hier je domeinnaam!

Betaalbare hosting voor uw website

Betaalbare webhosting

Een domeinnaam registeren is al een eerste stap. Nu moet uw website nog ergens gehost worden.

Met een eigen hosting infrastructuur mikt Indigo Productions op het aanbieden van hoogwaardige en betaalbare webhosting oplossingen: een budgetvriendelijke shared hosting op onze Windows of Unix Servers, een uitgewerkte oplossing voor flink uit de kluiten gewassen bedrijfs- of e-commerce sites of een professionele webomgeving met een of meer dedicated webservers.

Over de hosting oplossingen van Indigo Productions, het registreren van domeinnamen en andere technische diensten vindt u meer informatie op onze gespecialiseerde hosting website host.indigoproductions.be.

Interesse in een project?