Een professionele website laten maken

Een professionele website voor uw bedrijf

Bij Indigo Productions creëren we met websites een optimaal imago voor uw bedrijf of organisatie. Hoe groot of hoe klein ook, op het internet ligt de lat voor iedereen gelijk. Wij zorgen ervoor dat ook u daarmee uw voordeel doet!

Laten we eerlijk zijn: een nieuwe website even snel in elkaar draaien is er bij ons niet bij. Wij zijn pas tevreden als alle onderdelen met de nodige aandacht en kennis van zaken ontworpen en getest werden. Zo zijn wij zeker van de geleverde kwaliteit en kunt u gerust zijn van een professionele website.

Een responsive  website laten maken

Geschikt voor alle toestellen

In een wereld waar steeds meer op verschillende toestellen zoals smartphone en tablet wordt gesurft, is het belangrijk dat uw website vlot werkt en gemakkelijk te navigeren is.

Daarom zorgen wij ervoor dat uw website mobiel vriendelijk is en optimaal wordt weergeven op elk toestel. Dit heet responsive design. Zo kunnen uw bezoekers vlot uw website raadplegen en makkelijk vinden wat ze zoeken. En ook Google ziet zulke websites net iets liever en geeft uw website een hogere plaats.

Hoog scoren in Google met uw website

Een website die hoog scoort in Google

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die uw potentiële klanten niet kunnen vinden is natuurlijk zonde van uw geld. Daarom maken we uw website zoekmachine vriendelijk zodat deze uitstekend scoort in Google en u uw concurrenten het nakijken geeft.

Zo hebt u niet alleen een professionele website, maar lokt u ook de nodige bezoekers.

Uw website zelf aanpassen met het Indigo CMS

Uw website zelf aanpassen?

Wil u zelf regelmatig pagina’s aanpassen, nieuws of promoties plaatsen? Dat kan! Wij bouwen uw nieuwe website met een eenvoudig en intuïtief te gebruiken CMS of Content Management Systeem. Zo kan u op elk uur van de dag en op welke locatie dan ook uw website aanpassen.

En ziet u het niet zitten om zelf uw website te beheren, dan doen we dit toch gewoon voor u?

Een professionele website laten maken?