Flexibele webapplicatie voor uw bedrijf

Maximale flexibiliteit met webapplicaties

Webapplicaties, of maatwerk software ontwikkeld met internet technologie, bieden aan bedrijven maximale flexibiliteit en openheid.

In tegenstelling tot desktop programma’s hoeft er bij een webapplicatie geen software op de computer van de gebruiker te worden geïnstalleerd. Alleen al daardoor bespaart u hopen geld én kopzorgen. Updates gebeuren automatisch op een centraal punt. Het toevoegen van nieuwe functionaliteit is nog nooit zo makkelijk geweest.

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen met een webapplicatie

Overal toegankelijk

Omdat web gebaseerde software op een webserver draait, zijn de programma’s vanop elke locatie met een internet connectie bereikbaar.

Dankzij webtechnologie kunnen we er tevens voor zorgen dat mobiele applicaties moeiteloos met uw systeem kunnen verbinden: ideaal dus voor medewerkers die onderweg gebruik moeten kunnen maken van de bedrijfssoftware via hun smartphone of tablet.

Overigens bepaalt u zelf of uw webapplicatie op een interne server geïnstalleerd wordt, dan wel in de extra beveiligde omgeving van ons datacenter.

Indigo Productions ontwikkelt uw webapplicatie op maat

Uw bedrijfs applicatie maken, hoe werkt dat?

U hoeft niet met een volledig, technisch uitgewerkt plan bij ons binnen te stappen. Aan een goede omschrijving waar u naartoe wil hebben we genoeg om te starten. Samen bespreken we dan uw wensen en verwachtingen.

Aan de hand hiervan maken we een functionele analyse. Vervolgens starten we met een functioneel ontwerp, een technische analyse en de ontwikkeling. In de loop van de ontwikkeling sturen we dynamisch bij waar nodig.

Bij uw webapplicatie hoort ook een garantieperiode. Zo krijgt u de gelegenheid om de software uitgebreid te testen. Komen er dan nog bugs of onvolkomenheden naar boven, dan verhelpen we die snel.

In de daaropvolgende periode blijven we voor u beschikbaar voor support en opvolging.

Interesse in een project?