Een webshop bouwen

Online verkopen via het web met een professionele webshop ligt vandaag de dag in het bereik van de doorsnee KMO. Maar wat komt er kijken bij e-commerce?

Denk je eraan om een webshop te starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een professionele webshop is heel wat meer dan een shopping cart op uw website plaatsen. Om succesvol te zijn moet elk schakeltje in de soms lange keten de nodige aandacht krijgen. Indigo Productions bekijkt e-commerce daarom als een traject, waarbij we samen met u nagaan hoe alles aangepakt moet worden en we u persoonlijk begeleiden tijdens het maken van uw webshop.

Indigo Productions bouwt voor u een kant en klare webshop op maat. Via ons CMS en backend hebt u daarna alles zelf in handen: producten beheren, prijzen instellen, promoties starten,... Beheer uw webshop waar en wanneer u maar wil, technische kennis in niet nodig.

Een kwaliteitsvolle webshop op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Het maken van een webshop is voor Indigo Productions altijd maatwerk. Zo beschikt u, in tegenstelling tot kant-en-klare of gratis pakketten, over alle flexibiliteit. Wil u graag online betaalmogelijkheden (Visa, Mastercard, Bancontact)? Verstuurt u uw producten of kunnen deze enkel worden afgehaald? Kan iedereen in uw webshop bestellen of is dit enkel mogelijk voor geregistreerde gebruikers of leden? Wat u ook wenst, alles is mogelijk.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw bezoekers vlot kunnen winkelen op smartphone, tablet of pc met een responsief design.

Een webshop laten maken?