Hoe beter scoren in Google?

Hoge posities in zoekresultaten zijn de droom van iedere website eigenaar. Samen met u zorgen we ervoor dat uw nieuwe of bestaande website beter scoort in Google.

Uw website, webshop of blog onder de aandacht van uw doelpubliek brengen is een belangrijke opdracht waarmee wij u graag helpen. Maar wat zijn de mogelijkheden en hoe gaan we te werk?

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw website beter te laten scoren in Google:

  • SEO (Zoekmachine optimalisatie)
  • Internet marketing zoals nieuwsbrieven, landingspagina's of online campagnes

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met SEO of Zoekmachine Optimalisatie proberen we ervoor te zorgen dat uw website zo goed mogelijk scoort in zoekrobots als Google, Bing, Yahoo etc. Een aantal kleine ingrepen zoals het verbeteren van paginatitels, urls en meta-tags en het verbeteren van uw site structuur kunnen al een heel grote impact hebben op uw score in Google. Indien nodig wordt ook de tekst van uw website geoptimaliseerd met relevante keywords.

Landingspagina's

Wil u extra bezoekers naar uw website leiden dan kan een landingspagina hiervoor een prima oplossing zijn. Indigo Productions maakt voor u één geoptimaliseerde pagina en via een Google Advertentie of goed uitgedachte domeinnaam haalt u nieuwe bezoekers naar uw website.

Online adverteren

Het plaatsen van kleine advertenties bij Google is een bijzonder populaire manier om de bezoekcijfers van een website op te krikken. U bepaalt zelf hoeveel u per dag of maand maximaal wil uitgeven. Enkel als iemand op uw online advertentie klikt betaalt u, anders niet!

eMarketing

e-mailings en nieuwsbrieven zijn snel, goedkoop en heel direct voor het genereren van extra trafiek voor uw website. We zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief snel en doeltreffend opgesteld kan worden, indien gewenst via een directe koppeling met uw eigen adressenbestand.

Uw website beter laten scoren in Google?