Een responsive website voor Verbiest Sparen en Verzekeringen

Verbiest Sparen en Verzekeringen is een dynamische KMO met meer dan 20 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen. zij bieden de bankproducten van Recordbank en de verzekeringen van DVV via hun twee vestigingen in Herent en Kortenberg. Of het nu gaat om gewone verzekeringen, bankverrichtingen, beleggingen of kredieten en hypotheken, Verbiest Sparen en Verzekeringen stellen hun cliënteel graag een oplossing voor die aan uw wensen beantwoordt.

Indigo Productions werd door Verbiest Sparen en Verzekeringen geselecteerd om hun nieuwe website te bouwen. Vandaag werd de nieuwe website officieel gelanceerd. Verbiest Sparen en Verzekeringen heeft nu dus ook een professionele aanwezigheid op het web, gericht op hun lokale doelgroep. Bezoekers vinden er alle informatie over de spaar- en verzekeringsformules. En omdat de website volledig responsive is, zal hij meteen een goede ranking krijgen in het nieuwe algoritme van Google, waarbij mobielvriendelijke sites een betere score krijgen.

Uiteraard is ook deze Indigo Productions realisatie uitgerust met ons gebruiksvriendelijke CMS, waarmee de medewerkers van Verbiest snel en eenvoudig hun website zelf kunnen beheren.

Interesse in een project?