Een nieuwe website voor Veilinghuis Sylvies

Bieden op topwijnen via een vernieuwde website.

De internationaal gerenommeerde wijnveiling Sylvie's uit Antwerpen heeft Indigo Productions gevraagd voor hen een nieuwe veiling website te ontwerpen.

Het wordt een actief, modern instrument waarmee liefhebbers van topwijnen uit de hele wereld kunnen bieden op de wijnloten die er eens per maand onder de hamer gaan. Het veilingaanbod wordt dynamisch gesynchroniseerd met het interne systeem van Sylvie's en de online biedingen worden actief meegenomen tijdens de veilingdagen in Antwerpen.

Sylvie's heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd tot een van de internationale topspelers inzake wijnveilingen. In mei van dit jaar kwam het veilinghuis nog in het nieuws doordat er 6 flessen wijn uit het jaar 1735 onder de hamer gingen. Die flessen waren gevonden in het wrak van t Vliegend Hert, een driemaster van de  Verenigde Oostindische Compagnie die in de 18de eeuw schipbreuk leed in de Noordzee. In 2012 had er nog een unieke veiling plaats van 119 flessen Château Mouton Rothschild: een per jaargang, van 1888 tot 2008. "De wijnveiling van de eeuw", zo noemde kenners toen deze gebeurtenis.

Interesse in een project?