Is uw website of webshop klaar voor de toekomst?


Indigo Productions bouwt flexibele en gebruiksvriendelijke webshops en websites.

Hoe kunnen wij u helpen?

Professioneel web design voor een aantrekkelijke prijs

Indigo Productions ontwikkelt performante webapplicaties, professionele en mobiel vriendelijke websites en succesvolle webshops. Daarnaast helpen wij u ook met nieuwsbrieven en e-marketing, SEO, domeinnaam registratie en webhosting.

Webdesign

Creativiteit, professionalisme op grafisch en technisch vlak, sterke inhoud… wij zorgen ervoor dat alles op zijn plaats valt en bouwen voor u een aantrekkelijke en mobiel vriendelijke website op maat! Meerdere talen integreren? Het is allemaal mogelijk.

Daarna zelf makkelijk uw website beheren? Dat kan met ons eenvoudig te gebruiken CMS.

Webshop

Een webshop die past perfect bij uw doelgroep en producten, eventueel gekoppeld aan uw bestaand boekhoudpakket of CRM? Dat kan!

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, is het bouwen van een webshop voor Indigo Productions altijd maatwerk. Zo beschikt u over alle flexibiliteit.

Maatwerk webapplicaties

Webapplicaties, of software toepassingen gebouwd met internet technologie, bieden aan bedrijven maximale flexibiliteit en openheid. Wie vandaag de dag een goede oplossing wil voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, kiest daarom best voor deze oplossing.

Indigo Productions is een ideale partner voor het ontwikkelen van efficiënte webapplicaties om maat gemaakt om uw zakelijk leven een stuk eenvoudiger te maken.

e-Marketing

E-mails zijn nog steeds een erg efficiënte, goedkope en snelle manier om uw potentiële of bestaande klanten te bereiken en naar uw website te lokken.

Indigo Productions helpt u met het versturen van professionele e-mailings en nieuwsbrieven in uw huisstijl en met meetbare resultaten en rapportage. Zo haalt u het beste uit uw e-mail marketing.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het internet is het krachtigste communicatiemedium ooit… op voorwaarde dat u er goed gebruik van maakt en de vele mogelijkheden benut.

Uw website, webshop of blog onder de aandacht van uw doelpubliek brengen of hoger scoren in Google / beter gevonden worden is een belangrijke opdracht waarmee wij u graag helpen.

Domeinnaam registratie
& hosting

Indigo Productions is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor registratie van domeinnamen, beheren van DNSe-mail accounts & webhosting.

Wat kunnen wij voor u doen?

U wil een nieuwe website met een modern design die u zelf kan aanpassen? U wil starten met een webshop of uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen met een webapplicatie op maat?
Indigo Productions adviseert en begeleidt u van start tot finish bij de realisatie van uw website of e-commerce project.

Nieuws & tips

 • Wat is een responsive website

  Wat is een responsive website?

  Een responsive website ziet er goed uit op alle apparaten: PC, smartphone etc. en is dus mobiel vriendelijk. Met een responsive website scoort u beter in Google en biedt u uw bezoekers een optimale gebruikservaring. Mooi meegenomen, toch?
   

  Lees meer

Enkele van onze klanten

 • Laborama
 • Wellness Kliniek
 • Van Os Sonnevelt
 • Belgium Wine Watchers
 • Wils Parket
 • T-F-A
 • Brainscape
 • Expodoc

Interesse in een project?